ORTS wordt KRTS; 24 uur per dag Carnaval op de ORTS. De ORTS wordt vanaf zater…

[ad_1]
ORTS wordt KRTS; 24 uur per dag Carnaval op de ORTS.

De ORTS wordt vanaf zaterdag 25 februari compleet omgetoverd tot KRTS, Kaaiendonkse Radio en Tellevisie Soamenwerking. Tijdens de carnavalsperiode zendt de ORTS een complete carnavaleske programmering uit. Zowel radio als tv staan in het teken van alles rondom onze Prins Mienus XIV. De KRTS TV zendt vanaf zaterdag de 25e onder andere een top 25 van beste carnavalsmuziek uit. Daarnaast zoals van de ORTS gewend uiteraard het Kaais Kwartierke. De eerste uitzending daarvan zie je op zondag 26 februari om 12:00 uur.

RADIO; Bij de radio-afdeling wordt compleet aandacht besteedt aan de carnaval door een programmering die alleen carnavaleske muziek speelt. De live-programma’s staan ook allemaal compleet in het teken van carnaval. De nieuwste carnavalsmuziek hoor je bij de ORTS. Voorafgaand aan de KRTS-periode zijn er al diverse programma’s die aandacht besteden aan de voorfeesten van OCS de Smulnarren. Zo zijn daar de programma’s Trots op Oosterhout, Theatraal en Muziek Matinee die zorgen voor een opwermer richting het Kaaise leutfeest!

OOSTERHOUT VANDAAG; Op zaterdag 18 februari staat Oosterhout Vandaag op Zaterdag compleet in het teken van de carnaval. Prins Mienus XIV komt langs met klein gevolg, Kaaike en klein gevolg, een aantal jubilerende carnavalsverenigingen, BOMBAST en vele andere carnavaleske items! Dit programma is te beluisteren tussen 15:00 en 17:00 uur. Programma wordt uitgezonden vanuit café de Apotheek en is door iedereen te bezoeken!

TV; De complete tv-programmering is te vinden op www.orts.nl/krts-tv. Ook zullen er door de stad heen postertjes te zien zijn, waarop de programmering staat. Zonder meer brengt de KRTS het vertrouwde Kaaise Kwartierke. Iedere dag vanaf zondag 12:00 uur, met iedere dag vers carnavalesk nieuws. De presentatie is dit jaar weer terug in de vertrouwde handen van onze eigen Borg. Daarnaast zendt de ORTS op maandagavond de Grote Kaaiendonkse Optocht uit. Deze optocht die zondag door Kaaiendonk trekt wordt geregistreerd en intergraal uitgezonden op de KRTS.

LIVE; Compleet nieuw en vernieuwend binnen de ORTS is het feit dat we tijdens de openingsdag van de carnaval (zaterdag 25 februari) zowel de Carnavalsmis vanuit de St. Jan Baseliek als wel de Sleuteloverdracht vanuit het Gemeentehuis LIVE uitzenden! Voor alle thuisblijvers zijn deze twee evenementen LIVE te zien op de KRTS. Deze integrale uitzendingen worden door de dag heen nog twee keer herhaald, zodat je niets hoeft te missen!

Zoals gezegd; de ORTS wordt KRTS. Compleet in het teken van de carnaval en Prins Mienus XIV wordt onze programmering aangepast. Meer informatie over de KRTS vind je op www.orts.nl/krts-tv.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.