Oosterhout Vandaag viert Carnaval in Café De Apotheek Zaterdag 18 februari is w…

[ad_1]
Oosterhout Vandaag viert Carnaval in Café De Apotheek

Zaterdag 18 februari is weer de jaarlijkse carnavalsuitzending van Oosterhout Vandaag live vanuit Café De Apotheek tussen 15.00 en 17.00 uur op ORTS radio. Presentator Ad Evers ontvangt de volgende gasten:

Prins Mienus met klein gevolg en Kaaike, met hun gaan we vooruitblikken op het komende carnavalsfeest in Kaaiendonk. Ook C.V. Witte Gij Iets Beters Dan schuiven aan tafel zijn zijn nog steeds op zoek naar een vrouw om mee te trouwen tijdens de boerenbruiloft.
Duo Dubbel Feest zijn de volgende gasten zij hebben een leuk carnavalsnummer opgenomen en komen daar over vertellen. Dan is het tijd voor de KRTS wat gaat de ORTS allemaal op de TV brengen met carnaval Bart Heppenhuis komt het vertellen. Daarna een beetje sportieve carnaval met de mensen van De Ronde Van De Zandheuvel, die op maandag met carnaval verreden wordt. Aansluitend CV De Maatjes uit Dorst en het carnaval op en in Oosteind en we sluiten af met de mannen van Bombast die afgelopen woensdag avond een meer dan schitterende presentatie gaven over wat Bombast voor heel Oosterhout gaat betekenen. Kortom een vol programma met onderwerpen en muziek over het komende carnaval in Kaaiendonk. Luister gezellig mee of kom langs.
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.