TSC wint dik verdiend 1-0 de derby tegen Veerse Boys Vandaag kwamen de mannen …

[ad_1]
TSC wint dik verdiend 1-0 de derby tegen Veerse Boys

Vandaag kwamen de mannen uit Raamsdonksveer op bezoek . De rode loper was nog net niet uitgelegd , maar waar zijn die oude tijden gebleven dat er dan ook zomaar een paar duizend bezoekers op deze strijd uitkwamen. Helaas dat is vervlogen tijd. Toch maakt het ,dat alles , op dit moment niet minder spannend . TSC gaat voor promotie en de Boys willen perce niet degraderen. De eerste helft een overheersend TSC dat echter niet bij machte was om echte kansen te creëren en een op de counter loerend Veerse Boys dat soms gevaarlijk voor het TSC doel verscheen. Toch moest ik opnieuw constateren dat TSC nog steeds niet op het niveau speelt van voor de winterstop. Het mooie combinatievoetbal is er nog niet. Wel moet ik daar direct de opmerking bij plaatsen dat alle spelers een geweldige inzet lieten zien. De enige echte kans voor TSC was pal voor rust toen Tyron Zschusschen Robin van Beijnen de vrije ruimte instuurde . Echter door toedoen van de Veerse doelman en het net te ver uitwijken van Robin bleef deze kans onbenut. Na de thee kwam gelijk Eric Boateng voor Bas Blokdijk in het veld ,trainer Ad van Seeters wilde het blijkbaar over een ander boeg proberen. Al heel snel leek de nieuwe tactiek rendement op te leveren. Samuel v/d Haspel werd perfect aangespeeld en scoorde ook uitstekend. Iedereen zag een zuivere goal echter af gekeurd worden door de scheidsrechter op aanwijzing van de Veerse grensrechter. Even later moest Jari van Helvoort het veld ruimen vanwege een blessure en kwam Jeroen Martens in zijn plaats. De druk op het Veerse doel nam nog meer toe. Bij de eerste de beste scrimmage voor dat doel kwamen de Boys heel goed weg dat de bal via de paal alsnog in de handen van hun doelman terecht kwam. Steeds meer ging het er op lijken dat een gelijkspel voor TSC het hoogst haalbare zou worden . Veerse Boys zou op dat moment geld gegeven voor een gelijkspel. Met nog zo’n 5 minuten te gaan kreeg TSC weer een inworp te nemen. Wouter Kops ging er nog eens goed voor staan. Zijn inworp kwam randje 16 en werd door gekopt tot 5 meter buiten de 16. Daar stond de meest ervaren speler binnen TSC, Tyron Zschusschen klaar . Hij nam de bal in volle vlucht in een keer op de slof en schoot zo hard binnen dat lat en net na afloop nog trilde. Jammer dat zo’n goal niet vast gelegd is door de camera , hij zou nog jaren op You Tube te zien zijn geweest. Miquel Dolion kwam nog in het veld voor Sofyan Asrih om de 1-0 veilig mee binnen te loodsen. TSC was deze middag opnieuw niet met geweldig voetbal , maar met veel inzet en meer kwaliteit de dik verdiende winnaar. De ontlading na afloop was dan ook geweldig. Dat daarbij doelman Yannick Millenaar net wat te ver ging werd hem echt kwalijk genomen. Dat was net TSC onwaardig. Gelukkig zag hij dat zelf ook in en bood als snel na de strijd zijn excuus aan. Langs de andere kant geeft het wel aan dat de spelers allen bevlogen zijn op dit moment met het wel en wee binnen onze club. De sfeer is uitstekend en geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden. Eerst maar eens carnaval gaan vieren, ontspannen en de accu opladen. Daarna gaat de strijd pas echt beginnen . opstelling TSC :Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devan van Dam, Jari van Helvoort, Wouter van Steijn,Sofyan Asrih, Jonathan Yuya, Tyron Zschusschen,Bas Blokdijk, Samuel v/d Haspel, Robin van Beijnen . HJ

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.