Kaaiendonk is klaar voor het grote feest! Tijdens Carnaval biedt Kaaiendonk ied…

[ad_1]
Kaaiendonk is klaar voor het grote feest!

Tijdens Carnaval biedt Kaaiendonk iedereen vele gezellige leuttempels. Tijdens Carnaval betalen we in Kaaiendonk met de Stapbon die je kunt kopen in de Klappeijstraat en op de Markt. Op de Markt staat alles voor de inwendige mens. Er staat daar een heus horecadorp. Lompia, friet, hamburgers, het is er allemaal te krijgen. Achter de Sint Jan komt een extra fietsenstalling zodat iedereen zijn of haar fiets netjes kan wegzetten. Je jas kun je ophangen in de garderobe aan de Mathildastraat 9 (vlakbij de bushalte)
[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.