ORTS zendt Grote Optocht speciaal uit voor Kaaiendonkse verenigingen! OOSTERHOU…

[ad_1]
ORTS zendt Grote Optocht speciaal uit voor Kaaiendonkse verenigingen!

OOSTERHOUT / ORTS; De ORTS wordt tijdens de carnaval compleet om getoverd tot KRTS (Kaaiendonkse Radio en Tellevisie Soamenwerking). De KRTS heeft dit jaar weer getracht een leuke, vrolijke en leutige carnavalsprogrammering in te plannen! Met vier Kaaise Kwartierkes, LIVE-uitzendingen vanuit de St. Jan en vanuit het Gemeentehuis tijdens de Sleuteloverdacht, maar ook met een complete radio-programmering in het teken van Carnaval. Speciaal voor alle verenigingen die hebben meegelopen met de Grote Optocht zendt de KRTS na de Carnaval, te weten op woensdag 2 maart om 20:00 uur de optocht nogmaals uit.

GROTE OPTOCHT; De Grote Optocht wordt al uitgezonden op maandagavond om 20:00 uur, maar de ervaring leert dat onze eigen Kaaiendonkse verenigingen het altijd erg leuk vinden na een druk en volgeplande carnaval op woensdagavond met z’n alle heerlijk uitgeput terug te kijken wat ze gemist hebben! Speciaal voor die verenigingen zendt de KRTS dus de Grote Optocht nogmaals uit.

Meer weten over de KRTS programmering?! Kijk op www.orts.nl/krts-tv


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.