TSC nu ook mede koploper na 3-0 winst op RWB Vandaag kwam het Waalwijkse RWB na…

[ad_1]
TSC nu ook mede koploper na 3-0 winst op RWB

Vandaag kwam het Waalwijkse RWB naar Oosterhout om minimaal 1 puntje mee te nemen. Immers RWB staat zo goed als onderaan en zou graag de degradatie willen ontlopen. Dat TSC daar niet gelijk aan mee zou gaan werken was al snel duidelijk. TSC kan en mag niets weggeven en uit had TSC ook gewonnen met 0-1 . Het staat op een positie om mee te doen voor het kampioenschap en TSC staat voor haar sportieve plicht. Ondanks de afwezigheid van veel selectiespelers stond er weer een degelijk team klaar. Al in de 11e minuut was het bingo, een prachtig genomen vrije trap van Tyron Zschusschen werd perfect door hem binnen geschoten 1-0. Nog nimmer heb ik TSC dit seizoen zo snel zien scoren. RWB liet weinig zien en kwam pas in de 20e minuut gevaarlijk voor het TSC doel. Gelukkig was daar Wouter Kops die de bal voor de lijn kon weg werken. Pal voor rust kwam TSC op 2-0 door een prachtige loopactie van weer Wouter Kops. Op rechts brak hij door en gaf de bal panklaar voor op de goed inlopende Sofyan Asrih die heel beheerst de bal onhoudbaar binnen schoot . Gelijk na de thee schoot weer Tyron loeihard maar net over. In de 10e minuut was het Robin van Beijnen die zijn prachtig schot gestopt zag worden door de Waalwijkse doelman. Opnieuw pas in de 20e minuut het eerste gevaar van RWB , gelukkig was nu TSC doelman Yannick Millenaar van TSC de reddende engel. Bij TSC kwam onder luid applaus Berry de Ram in het veld voor de hardwerkende Jonathan Yuya die uitermate goed zijn best had gedaan. Berry heeft blijkbaar heel veel jonge ( dames )supporters bij zich , want het kabaal rondom het veld was er vooral telkens als hij aan de bal kwam. Bas Blokdijk liet een omhaal zien in de ruimte waar heel de lucht van trilde, zonder bal te raken bewogen zelfs de doeken achter de goal. Samuel v/d Haspel liep als enige TSC speler tegen geel op voor zijn wat al te felle sliding op zijn tegenstander. TSC doelman Yannick Millenaar moest nog eenmaal alle zeilen bijzetten op een kopbal, echter niet van RWB maar een van Bas Blokdijk die niet anders kon. Berry de Ram kreeg bijna een oorverdovend applaus toen hij leek te gaan scoren uit een rebound van een kopbal van Bas Blokdijk. Helaas kwam hij een teenlengte te kort. Ook Martijn Schepers mocht bij TSC nog even opdraven in de plaats van Bas Blokdij . Heel mooi en bijzonder was de actie van Sofyan Asrih die zich op rechts helemaal vrij speelde en daarna de bal heel onbaatzuchtig voor gaf aan Samuel v/d Haspel daarmee was de 3-0 een feit. Even later kwam Jeroen Martens nog in het veld voor Tyron die een publiekswissel dik verdiend had. TSC had met de behaalde winst gedaan wat het moest doen en keek uit naar wat de concurrentie zou doen. Uiteindelijk bleek TSC door de winst medekoploper te worden samen met Beek Vooruit. Komende week ontvangt TSC het Right, oh uit Geertruidenberg en moet er opnieuw gewonnen worden om de strijd voor het kampioenschap. Met dezelfde inzet en werklust van vandaag moet dat te doen zijn . Opstelling TSC ; Yannick Millenaar, Wouter Kops, Wouter van Steijn, Calvin Clemens, Samuel v/d Haspel, Miquel Dolion, Tyron Zschusschen, Bas Blokdijk , Jonathan Yuya, Sofyan Asrih, Robin van Beijnen. HJ


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.