Het Jostiband Orkest komt naar Oosterhout In het teken van het evenement “Down …

[ad_1]
Het Jostiband Orkest komt naar Oosterhout

In het teken van het evenement “Down in Town”, georganiseerd door Stichting-Ieder-Één, is het gelukt om tijdens de opening hiervan het Jostiband Orkest een concert te laten verzorgen. Zij zullen hun muzikale kunsten vertonen op zondag 23 april 2017 om 15.00 uur in de St. Jans Basiliek, een prachtige omgeving voor dit fantastische- en uniek muziek gezelschap.
Het Jostiband Orkest
Het geheim van het Jostiband Orkest blijft een raadsel. Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking, musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan 50 jaar met groot succes. Het orkest geeft concerten, treedt op in binnen- en buitenland en niemand kan verwoorden waarom en hoe het Jostiband Orkest zoveel enthousiasme, zoveel ontroering en zoveel emoties weet los te maken. In de eerste plaats zijn daar de orkestleden, die ondanks hun beperking[en] vol ‘vuur’ musiceren. Zij wekken verwondering en bewondering bij het publiek. Daarbij komt het effect van de muziek die zij ten gehore brengen en blijft muziek een raadselachtige kunstvorm.
Mensen met een verstandelijke beperking weten met hun muzikaal optreden blijkbaar emotie op emotie te stapelen en het Jostiband Orkest kent en gebruikt dit grote geheim. Dat de musici omringd, gesteund en liefdevol begeleid worden door een heel team is geen geheim. Dat is misschien wel het geheim van het succes. In het Jostiband Orkest musiceren 140 mensen met een verstandelijk beperking en staat onder leiding van Lyan Verburg.
Kaarten voor dit uniek concert zijn te bestellen, voor slechts 8 euro per persoon via www.theaterdebussel of aan de kassa!
Het bovengenoemde concert is slechts een onderdeel van datgeen ‘Down in Town’, in de periode van 23 april tot 20 mei gaat brengen, op diverse locaties in Oosterhout. Voor verdere informatie over de programmering kijk op: www.stichting-iedereen.nl/down-in-town


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.