Josiasse op pad langs de Kaaiendonkse Optocht! Mocht je ‘m gemist hebben, check …Josiasse op pad langs de Kaaiendonkse Optocht! Mocht je ‘m gemist hebben, check dan deze video op ons YouTube-kanaal. Abonneren mag! 🙂 Heb jij de officiële Facebookpagina van de ORTS al een like gegeven? Ook daar zijn we blij mee! Blijf op de hoogte van alle backstage-verslagen en leuke weetjes over onze programma’s! Thnx!

https://www.youtube.com/attribution_link?a=ZoQGpnG2VaI&u=%2Fwatch%3Fv%3Dk3MRrMjJ-88%26feature%3Dshare%26list%3DPLSfUxqB8om99vUS3CzeMM0Jt6zg15pRCt%26index%3D2Kaais Kwartierke #2 – 2017 – Met onder andere; Joost langs de route van de Kaaiendonkse Optocht. Lachen, gieren en brullen met de VLOG-koning van Oosterhout!…


Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.