Josiasse op pad langs de Kaaiendonkse Optocht! Mocht je ‘m gemist hebben, check …

[ad_1]

Josiasse op pad langs de Kaaiendonkse Optocht! Mocht je ‘m gemist hebben, check dan deze video op ons YouTube-kanaal. Abonneren mag! 🙂 Heb jij de officiële Facebookpagina van de ORTS al een like gegeven? Ook daar zijn we blij mee! Blijf op de hoogte van alle backstage-verslagen en leuke weetjes over onze programma’s! Thnx!

https://www.youtube.com/attribution_link?a=ZoQGpnG2VaI&u=%2Fwatch%3Fv%3Dk3MRrMjJ-88%26feature%3Dshare%26list%3DPLSfUxqB8om99vUS3CzeMM0Jt6zg15pRCt%26index%3D2Kaais Kwartierke #2 – 2017 – Met onder andere; Joost langs de route van de Kaaiendonkse Optocht. Lachen, gieren en brullen met de VLOG-koning van Oosterhout!…
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.