Rijden zonder rijbewijs in Oosterhout Een 18-jarige Bredanaar is dinsdagavond o…

[ad_1]
Rijden zonder rijbewijs in Oosterhout

Een 18-jarige Bredanaar is dinsdagavond op de Burgemeester Holtroplaan aangehouden ter zake het rijden zonder rijbewijs op een scooter.. Hij trok de aandacht van de agenten omdat hij geen helm droeg terwijl zijn vriendin achterop er wel één ophad.

De scooter werd op het bureau op de rollenbank gezet en haalde 65 kilometer per uur. De bestuurder heeft een proces-verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs, het rijden zonder helm en het overschrijden van de constructiesnelheid. De Bredanaar moet zijn brommer opnieuw laten keuren omdat er ook diverse technische gebreken werden vastgesteld.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.