Koploper TSC pakt verdiende volle winst tegen Richt OH 3-1 Vandaag kwamen de ma…

[ad_1]
Koploper TSC pakt verdiende volle winst tegen Richt OH 3-1

Vandaag kwamen de manschappen uit Geertruidenberg naar Oosterhout. Hun moeten vechten voor lijfsbehoud en TSC voor een mogelijk kampioenschap. Dus het zou met een prachtig voorjaarszonnetje best wel eens een heet middagje kunnen worden. Gelukkig waren er de nodige toeschouwers op af gekomen en kon het aan de Warandelaan zonder meer leuk worden. TSC deed daar in ieder geval geweldig haar best voor ,met fris en aanvallend voetbal werd de verdediging van Right OH op de proef gesteld. Bij Right Oh ontbrak dan wel routinier en oud TSC speler Ruud van Dijk maar Arie Eikenboom was wel van de partij en dat scheelt echt een slok op een borrel. TSC kreeg al snel loon naar werken toen Bas Blokdijk TSC op 1-0 bracht met een loepzuivere kopbal over de Geertruidense doelman heen in de 15e minuut . Even later leek de wedstrijd gespeeld toen een zeer alert reagerende Sofyan Asrih de bal wist te onderscheppen en de snelle Jonathan Yuya in stelling bracht. Met logisch gevolg dat de 2-0 een feit was. TSC kreeg nog diverse mogelijkheden om de voorsprong nog voor rust uit te breiden maar door zowel goed verdedigend werk en een uitstekend in vorm verkerende Geertruidense doelman was de ruststand toch nog maar 2-0. Na de thee weer een sterker TSC met een op de counter loerend Right OH , mede dankzij prima keepers werk van TSC doelman Yannick Millenaar kwam Richt Oh vooralsnog niet dichterbij . Toch voelde opnieuw de Oosterhoutse aanhang de spanning groeien doordat TSC geen 3e goal kon scoren. Met nog zo’n kwartier te spelen was het de geslepen routinier Arie Eikenboom die zich bij een fel duel net buiten de zestien voor het TSC doel neer liet gaan. De vrije trap daaruit genomen werd onberispelijk binnen geschoten bij een kansloze TSC doelman Yannick Millenaar. De spanning was weer geheel terug in de wedstrijd en vooral de TSC aanhang kneep de billen samen omdat dit scenario zich al meerdere malen voor heeft gedaan dit seizoen met een minder resultaat tot gevolg . Gelukkig was die spanning van korte duur want even later was het Samuel v/d Haspel die aan alle onzekerheid snel een einde kon maken doordat hij keurig en beheerst de 3-1 voor TSC wist binnen te schuiven. Met opnieuw een prima op het middenveld spelende Robin van Beijnen en de zeer ervaren Tyron Zschusschen werd bij Right OH al snel de hoop op een mogelijk positief resultaat ontnomen. Ook Calvin Clemens op links en op rechts Wouter Kops deden het weer uitstekend, ook van Steijn en Dolion centraal achterin stonden opnieuw hun mannetje . TSC moet het deze weken dan nog al eens doen met invalkrachten maar steeds weer opnieuw bewijzen ook zij dat ze er staan als het moet en voor niemand onder willen doen. De sfeer is prima en TSC zit weer op het juiste spoor. Bij TSC waren inmiddels in de 2e helft Berry de Ram voor Jonathan Yuya , Martijn Schepers voor Bas Blokdijk en Timo Trentelman voor Miquel Dolion in het veld gekomen. Komende week uit naar NOAD , pas op en ga ervoor , ook dan moet opnieuw een positief resultaat mogelijk zijn . Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Miquel Dolion, Wouter van Steijn, Calvin Clemens, Sofyan Asrih, Robin van Beijnen, Tyron Zschusschen, Jonathan Yuya, Bas Blokdijk, Samuel v/d Haspel.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.