VV Oosterhout heeft het moeilijk in Waalwijk, wint echter wel! Vandaag de meest…

[ad_1]
VV Oosterhout heeft het moeilijk in Waalwijk, wint echter wel!

Vandaag de meest miraculeuze goal van het jaar gezien!

Zondag 12 maart werd in Waalwijk wedstrijd12658, RWB – VV Oosterhout, afgewerkt. Scheidsrechter vandaag was de heer Fitters, deze kennen we nog van de uitwedstrijd tegen Right’oh, eerlijk is braaf een leven lang leren is geen fabeltje hij floot vandaag een goede wedstrijd en oogde zelfs fitter. Thuis had VV Oosterhout met 7-0 gewonnen, reden voor Jorco de Kok dus om zijn mannen scherp te zetten en de tegenstander niet te onderschatten.
Na het eerste fluitsignaal golfde het spel op en neer. RWB hanteerde vooral de lange bal en VV Oosterhout probeerde met combinatievoetbal het doel van de achttienjarige Bart van Heesch te bereiken. In de 6e minuut een lange bal op rechts de rechtsbuiten zet voor Ramon gaat onder de bal door en Jock Bergmans kopt de bal tegen het netje 1-0. Op het halfuur een doelpunt voor VV Oosterhout door Tarik 1-1. De tweede helft leverde in de 70ste minuut een maf doelpunt op Ryan Snoeren geeft vanaf rechts strak langs de keeper voor, Matthieu kopt op doel en Marouane zet zijn teen tegen de bal en deze verdwijnt vanaf links, rechts net naast de paal 1-2. In de blessuretijd scoorde Prince Mboub de 1-3 en hij stelde zo de 3 punten veilig.
Gevolg 2 Oosterhoutse verenigingen trots aan de leiding in 3B.
Breien en overtredingen: VV Oosterhout begon zoals altijd met combinatievoetbal aan de wedstrijd, dat RWB hier niet aan mee wilde werken werd al snel duidelijk 4 overtredingen in acht minuten is ietwat teveel van het goede. RWB hanteerde de lange bal en al in de 6e minuut had dit succes een bal achter de Oosterhoutse verdediging werd voorgebracht en Jock Bergmans had de bal voor het inkoppen 1-0.
Kansen aan beide kanten: Raymon Raams kwam een paar keer goed door en leverde voorzetten af op Tarik en Marouane zij konden deze echter niet verzilveren. In de zeventiende minuut een mooi gedrukt schot uit een corner van Stijn, dat helaas links naast de paal verdween. RWB liet zich uit de counter ook niet onbetuigd en in de 37ste minuut was het alle hens aan dek voor Ramon om zijn doel te verdedigen.
Goudhaantje: Derek Brison ging in de 30ste minuut goed door en dwong Bart van Heesch een hoekschop weg te geven Baris Kaya speelt de bal hard en strak in op Tarik en deze rond af 1-1. Kevin moest handelend optreden om pal voor rust nog een achterstand te voorkomen.
Rare vogel: RWB wisselde in de rust Ronald Possemis voor Nicello Gonoe en dit is een ‘rare vogel’ hij probeerde op allerlei manieren de tegenstander uit zijn spel te brengen en speelde de volleerde ‘Tumble Weed’. Na een vrije trap voor RWB lag hij met nog een medespeler en Tarik te rollebollen terwijl de wedstrijd zich op de nadere helft afspeelde.
Gouden hand: vandaag had Jorco de Kok een gouden hand van wisselen, hij wisselde in het verloop van de wedstrijd Derek voor Ryan, Mathieu voor Joery en Prince voor Yeswindum. Na een mooie redding van Ramon was het in de 70ste minuut Ryan die vanaf rechts de bal strak langs de RWB-goalie schoot. De bal leek links over de achterlijn te gaan, Mathieu kopt de bal, en zo die het deed zo deed hij het op de goal, Marouane krijgt er nog een teen tegen en de bal verdwijnt vanaf links rechts net voorbij de paal in het doel 1-2.
Wapenfeiten: Na deze treffer had RWB nog een kans de grootste waren echter voor Stijn en Marouane maar zij vonden steeds Bart van Heesch op hun weg. In de blessuretijd gaf Tarik vanaf rechts Prince nog de kans om te scoren en dit deed hij dan ook eindstand verdiend 1-3.
Zondag 19 maart op de Contreie VV Oosterhout – Zigo aanvang 14:30 uur

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.