Theek5 op een mooie vierde plaats Gisteren tijdens het Nationale Bibliotheekcon…

[ad_1]
Theek5 op een mooie vierde plaats

Gisteren tijdens het Nationale Bibliotheekcongres (NBC) is bekendgemaakt dat bibliotheek Oosterhout de vierde plaats heeft behaald in de verkiezing ‘Beste Bibliotheek van Nederland 2017’. Een mooie prestatie waar we erg trots op zijn! Bibliotheek Oosterhout was als enige bibliotheek uit Zuid-Nederland doorgedrongen tot de finale. Daardoor kunnen we nu volmondig zeggen dat we de Beste Bibliotheek van Zuid-Nederland hebben! School 7 (Den Helder) mag zich Beste Bibliotheek van Nederland noemen. Daarnaast werd gisteren onze collega Juan Khalaf officieel gehuldigd als Beste Bibliothecaris Nederland. #eendagvoorindeboeken


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.