Hang de Parkfeestposter voor je raam Maak kans op tien consumptiebonnen Tijd…

[ad_1]
Hang de Parkfeestposter voor je raam

Maak kans op tien consumptiebonnen

Tijdens de voorverkoop van de Parkfeestkaarten op 18 maart bij Yati krijgen de kopers een poster van het Parkfeest mee naar huis. Hang deze voor je raam en maak kans op 10 consumptiebonnen voor het Parkfeest. De winnaars verdelen we over heel Oosterhout; in Zuid, Centrum, Noord en alle kerkdorpen wijzen we een winnaar aan. Deze winnaars ontvangen tijdens het Parkfeest tien consumptiebonnen.

Een onafhankelijke commissie zal foto’s maken van de ramen en zes adressen aanwijzen. De bewoners van deze huizen krijgen via een brief bericht waar ze de bonnen kunnen ophalen. Ook Festifans, die al online kaarten hebben gekocht, kunnen een poster ophalen op 18 maart bij Yati of stuur even een mailtje naar actie@parkfeest.nl.

Mochten er nog posters over zijn, gaan deze mee naar de losse verkoopadressen vanaf maandag 20 maart. Wees er op tijd bij want op is op. Meer informatie over kaartprijzen, programma, voorverkoopadressen en Festifans, kijk op www.parkfeest.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.