PROEF DE SCHITTERENDE SCHATTEN IN HET DUISTER! Vrijdagavond 24 maart stellen de…

[ad_1]


PROEF DE SCHITTERENDE SCHATTEN IN HET DUISTER!

Vrijdagavond 24 maart stellen de verschillende musea in het Museumkwartier zich open: Speelgoed- en Carnavalsmuseum op Stelten, het Bakkerijmuseum, het Zandlopermuseum, een Biermuseum, een Wielrenmuseum en de Schuilkelder. Het Museumkwartier is het gebied tussen de Zandheuvel en de Klappeijstraat. In dit gebied wonen veel kunstenaars en allerlei mensen met bijzondere verzamelingen.

Op deze avond kan iedereen de bijzondere collecties, verzamelingen en verhalen van de wijk en de mensen die er wonen ontdekken. Dit wordt gedaan door de musea open te stellen en privéverzamelingen en kunstwerken van buurtbewoners tentoon te stellen.

Tussen 19:00 en 00:00 uur kun je de schitterende schatten in het duister zien. De route loopt van het Bakkerijmuseum (Klappeijstraat 47) via Isabellastraat tot Speelgoed- en Carnavalsmuseum op Stelten (Zandheuvel 51).
Kijk voor meer informatie op: Museumnacht Museumkwartier

Oosterhout. De smaak te pakken!
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.