Nederland Schoon weer voorbij 1300 kilo afval opgehaald in Oosterhout Nederlan…

[ad_1]
Nederland Schoon weer voorbij

1300 kilo afval opgehaald in Oosterhout

Nederland Schoon
De week van 20 t/m 26 maart stond in het teken van de landelijke actie Nederland Schoon, waarbij Oosterhouters zelf de stad schoonmaken en helpen hun eigen buurt netjes te houden. Dit jaar had Oosterhout Schoon ruim 2400 deelnemers. In een week tijd werd er ongeveer 1300 kilo afval opgehaald.

Een schone en zwerfvuilvrije leefomgeving is belangrijk en daar kunnen bewoners samen voor zorgen. De gemeente Oosterhout deed ook dit jaar weer mee met de actie, samen met basisscholen, verschillende bewonersgroepen en verenigingen. Ook wethouders Witte, Van Der Helm en Willemsen droegen hun steentje bij. De gemeente ondersteunde de schoonmaakacties met gereedschap, zoals knijpers en vuilniszakken.

ZAPpers
Wilt u ook actief uw straat schoon houden? Meld u zich dan aan bij de gemeente Oosterhout als ZAPper (Zwerf Afval Pakker). Meer informatie over de ZAP-actie vindt u op www.oosterhout.nl. U kunt ook contact opnemen met één van de buurtcoördinatoren via telefoonnummer 14 0162.[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.