Hennepkwekerij aangetroffen in woning in Oosterheide De politie trof dinsdagavo…

[ad_1]
Hennepkwekerij aangetroffen in woning in Oosterheide

De politie trof dinsdagavond in een woning aan de Wattstraat een hennepkwekerij aan. De bewoners zijn aangehouden.

Eerder stroomonderzoek wees uit dat er mogelijk een hennepkwekerij in de woning aanwezig was. Agenten onderzochten de woning en troffen op zolder een kwekerij aan met in totaal 90 planten. Beide bewoners, een 40-jarige man en een 39-jarige vrouw, zijn aangehouden. Beiden zitten vast voor verder onderzoek. De kwekerij is geruimd. Verder was er sprake van diefstal stroom. Ook werd een personenauto in beslag genomen vanwege het vermoeden van eerdere oogsten.
Hennep

Prioriteit
Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennep. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven:

-via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

-via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

-anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

-via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.