Duurzaamheidsdagen op basisscholen Duurzaamheidsdag op drie basisscholen: de To…

[ad_1]
Duurzaamheidsdagen op basisscholen

Duurzaamheidsdag op drie basisscholen: de Torenschouw, de Duizendpoot in Oosterhout en de Marcoen in Dorst. Tijdens deze dag kregen alle kinderen uitleg over de werking van zonnepanelen die op het dak van de school liggen. Op een beeldscherm in school volgden de leerlingen de opgewekte en verbruikte energie. Elke klas deed mee aan het ‘ren je rot’ spel en daarnaast gaf elke leerkracht op zijn manier een les over duurzaamheid. Op basisscholen de Torenschouw en de Marcoen waren ook nog officiële openingen van de zonnepaneleninstallaties. In Dorst werden de vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) vergezeld door Delta-clusterdirecteur Cees Joosen en wethouder Robin van der Helm.
ONE is een ideële coöperatie die het gebruik van duurzame energievormen in Oosterhout stimuleert: www.oosterhoutnieuweenergie.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.