Het eerste schaap is over de dam (Drempel) 14 april tijdens de jubileum zorgmar…

[ad_1]
Het eerste schaap is over de dam (Drempel)

14 april tijdens de jubileum zorgmarkt van het Gehandicaptenplatform die gehouden wordt in De Bussel start het GPO het project “alle drempels weg”. Het project is een samenwerking tussen het GPO en de gemeente Oosterhout. De zorgmarkt wordt om 10.30 uur geopend door wethouder Witte. Om een praktijk voorbeeld te hebben tijdens de opening van het project heeft het GPO ondernemer Expert in de Torenstraat bereid gevonden een voorbeeld drempel aan te brengen. Belangstellenden kunnen hier gaan zien hoe het drempel oprijsystemen er uit ziet. Het toegepaste type oprijsysteem is uitbreid baar in hoogte en breedte. Ondernemers die deelnemen aan het GPO project ontvangen een ruime korting. Over de actie voorwaarden ontvangen alle ondernemers in het centrum een brief daarnaast kunnen belangstellenden, ook elders in de stad, informatie halen op www.gehandicaptenplatform.nl[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.