957 boetes voor hufters in Oosterhout

[ad_1]
957 boetes voor hufters in Oosterhout

Agenten en buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) hebben 957 boetes uitgedeeld voor huftergedrag in Oosterhout in 2016. Dat zijn er minder dan een jaar eerder. Toen werden er 1132 boetes uitgeschreven. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Justitieel Incassobureau, die Buurtfacts analyseerde.

In Oosterhout werden gemiddeld 18 boetes uitgedeeld op elke duizend inwoners. Dat is minder dan het Nederlands gemiddelde (21 boetes per 1000 inwoners). Op de ranglijst van 388 gemeenten met het meeste huftergedrag staat Oosterhout op de 50e plaats.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.