Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht!

Moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Bereken uw recht!

Bereken uw recht op www.berekenuwrecht.nl
Houdt u altijd een stuk maand over aan het eind van uw portemonnee? De gemeente heeft op een rij gezet welke diensten en regelingen er zijn om uw inkomen te verhogen of uw uitgaven te verlagen. Op www.berekenuwrecht.nl kunt u op basis van uw inkomen berekenen waar u recht op heeft en wat u dit kan opleveren. Hierin zijn de landelijke en de lokale regelingen opgenomen, dus u weet binnen 5 à 10 minuten waar u aan toe bent.

Tegemoetkomingen zijn er niet alleen voor mensen met een bijstandsuitkering. Ook met een wat hoger inkomen, kunt u aanspraak maken op regelingen of gebruik maken van adviesdiensten. Er wordt altijd gekeken naar uw inkomen, vermogen en draagkracht. Er zijn regelingen en diensten op het gebied van advies, inkomen, kinderen, wonen en zorg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.