VV Oosterhout en Zigo delen op het nippertje de punten

VV Oosterhout en Zigo delen op het nippertje de punten

Dankzij de sportieve aanmoedigingen van de TSC-spelers herpakt VV Oosterhout zich!
Maandag tweede paasdag in de derde klasse b 2 wedstrijden, RWB – Beek Vooruit en VV Oosterhout – VV Zigo. Vanuit VV Oosterhout oogpunt 2 belangrijke wedstrijden. Bij winst werd de achterstand op TSC met 3 punten ingelopen. Wanneer Beek Vooruit met minder dan 7 doelpunten verschil zou winnen bij RWB dan was de tweede periode voor VV Oosterhout. Op TSC liepen we maar 1 punt in. RWB – Beek Vooruit eindigde in 0-3 de tweede periode is dus voor VV Oosterhout, nacompetitie verzekerd!
Sterk begin met drie invallers: VV Oosterhout begon noodgedwongen door schorsingen en blessures met drie tweede elftalspelers aan de wedstrijd. Giovani Berkhof, Ricardo Apolonia Carvahlo en Prince Mboup kweten zich voortreffelijk van hun taak. De 17-jarige Giovani gaf in de 7de minuut al meteen zijn visitekaartje af met een prachtige crossbal op Derek Lamaar Brison deze passte op Tarik zijn schot ging echter voorlangs. In de 10de minuut was het Prince Mboup die Ricardo in de 16 aanspeelde, Ricardo rondde keurig af 1-0.
Kansen missen: in het verloop van de eerste helft kon Zigo niet onder de druk van VV Oosterhout uitkomen. Tarik Maamar met name liet zien dat hij over geweldige voetbalkwaliteiten beschikt, hij zette andere spelers vrij voor de keeper van Zigo en kreeg zelf een paar mogelijkheden echter de doelpunten bleven uit. In de 45ste minuut op aangeven van Derek een grote kans voor Prince, zijn inzet werd echter door nummer 3 Gabor de Brouwer van de lijn getikt. Ruststand 1-0.
De weg kwijt: in de eerste helft had bij VV Oosterhout Giovani het veld verlaten met een blessure Rens van Meel verving hem uitstekend. Zigo ging opportunistischer voetballen en VV Oosterhout had hier niet altijd een antwoord op. Zeker na de wissels Mick Van Eersel voor Nicwell Landbrug en Paul Brok
(Willem II verleden) voor Herjan Lamberink, was het voor de Oosterhoutse defensie oppassen geblazen.
Vrije trap: in de 70ste minuut een overtreding op een speler van Zigo de vrije trap, die terecht werd toegekend door de uitstekend leidende scheidsrechter Düzdüsen, werd binnengeschoten door Paul Brok 1-1. Even later raakte Ramon Everduim bij een sprong geblesseerd aan zijn knie, hij werd vervangen door Mitchell van Gool, even later nog een wissel bij Oosterhout Kazim verliet met een bovenbeenblessure het veld en Bas van Meel verving hem, nu een tweeling in het veld, in de verwarring na de wissels speelde Zigo Jason van Dongen vrij en deze liet de 1-2 aantekenen.
Laatste fase: in de laatste minuten drong VV Oosterhout sterk aan op de gelijkmaker en in de allerlaatste seconde van de 6 minuten extra speeltijd slaagde goudhaantje Mathieu Kops hier nog in ook met een kopbal verschalkte hij Kasper Schapendonk.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen TSC aanvang 14.30 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.