Ocky Pladet (79) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Ocky Pladet (79) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ocky was tot 1995 werkzaam als sterilisatiedeskundige en hoofd van de afdeling Sterilisatie van het Amphia Ziekenhuis. Na haar pensioen zette zij zich in voor de minderbedeelde in Nepal, zo is ze drie tot vijf maanden per jaar te vinden in Kathmandu waar zij zeven dagen per week werkt in het Nepal Orthopedic Hospital. In de andere maanden is ze actief met het verzamelen van middelen voor haar werkzaamheden in Nepal. Sinds 2007 richt zij zich ook op drie andere projecten in Nepal: het Kinderfonds, het Kindertehuis Maitri Gibra en de Ocky Education Foundation.
Ocky, van harte gefeliciteerd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.