Koploper TSC laat spanning oplopen tot laatste wedstrijd

Koploper TSC laat spanning oplopen tot laatste wedstrijd

Vandaag was er echt van alles mogelijk. Bij winst van die , verlies van hun en een gelijkspel daar maakte dat er spanning was op alle velden in de 3e klasse B. Echter er is maar een gezegde waar, de prijzen worden pas verdeeld aan de meet. En wie dat gaat worden is onmogelijk te voorspellen. Maar liefst 3 kandidaten zijn er nog in de race , SCO , Beek Vooruit en uiteraard TSC . Laatst genoemde heeft uiteraard de beste papieren. Immers uit winnen bij ZIGO in Tilburg en het kampioenschap is binnen. Doch, zo simpel is het niet en zal het ook niet worden. ZIGO kennende geeft niets weg en er zal terecht sportief gestreden moeten worden. Helaas doen dat niet alle clubs blijkbaar , als ik vandaag hoor dat Groen Wit thuis met 10- 0 verliest van Hilvaria dan vraag ik me echt af waar je sportieve plicht blijft . Hier worden andere clubs de dupe van en dat is diep treurig. Terug naar de wedstrijd vandaag. TSC was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en drong een negatief en alleen maar verdedigend spelend Waspik 90 minuten lang terug de verdediging in. Jammer dat zo’n ploeg ook niet eens probeert het voetballend verder te schoppen ze hadden immers al een periodetitel en verder niets meer te verliezen. Helaas Waspik loerde alleen maar op een uitbraak en een kansje , verder was het doel om TSC niet laten scoren , hoe dan ook. Nogmaals het was zeker niet onsportief en Waspik deed haar sportieve plicht waar TSC blijkbaar niet het juiste antwoord op kon vinden. Tot de 25e minuut was het nog af tasten , daarna begon TSC steeds meer aan te dringen. Een kopbal van Wouter Kops werd door de Waspikse doelman perfect onderschept. Kort voor rust was Sofyan Asrih heel dicht bij scoren maar opnieuw was de doelman net te snel bij de bal. In de allerlaatste minuut kromde Tyron Zschusschen de bal van grote afstand richting rechterbovenhoek. Waar vele al dachten aan een goal bleek de bal net over de kruising te gaan. Waspik kreeg de gehele eerste helft niet een kansje. Na de thee kwam Marnix van der Velden in het veld voor Robin Van Beijnen. In de 5e minuut kwam Bas Blokdijk net een teenlengte tekort om de bal uit een voorzet binnen te schuiven. En even later werd een doelpunt van TSC terecht afgekeurd omdat de Waspikse doelman gehinderd zou zijn . TSC had nog de meeste pech in de 15e minuut toen een verdediger van Waspik met zijn voet de bal uit een voorzet van Jonathan Yuya via de paal de bal uit het doel zag belanden. Samuel van den Haspel kwam nog in het veld voor Miquel Dolion . TSC bleef aandringen maar kreeg ook geen echte kansen meer, sterker nog doelman Yannick Millenaar van TSC moest zelfs een keer heel attent reageren op een counter van Waspik . Hij deed dat dus ook weer voortreffelijk. In de allerlaatste minuten leek TSC nog met de volle winst te gaan lopen. Jeroen Martens in het veld gekomen voor Wouter Kops kopte de bal onberispelijk binnen , de Waspikse doelman was kansloos maar de bal rolde rakelings langs de voor TSC verkeerde kant van de paal. De scheidsrechter floot af en Waspik juichte alsof de beker was gewonnen , TSC lag sprakeloos en diep verslagen op de grasmat. Toen ook nog eens bekend werd dat Beek Vooruit in de laatste 10 minuten een 2-1 achterstand had weten om te buigen in een 2-3 overwinning waren de druiven voor TSC extra zuur. Er veranderde echter niets aan het geheel , TSC moet zondag uit bij ZIGO winnen. Daarbij rekenen we op uw aller steun. Kijk op de website en meld u aan . TSC gaat bussen regelen en zal het team steunen tot de allerlaatste minuut . opstelling TSC :Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devon van Dam, Wouter van Steijn, Calvin Clemens, Bas Blokdijk, Miquel Dolion, Tyron Zschusschen, Sofyan Asrih, Jonathan Yuya, Robin van Beijnen, HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.