Tien boetes tijdens bromfietscontrole

Tien boetes tijdens bromfietscontrole

De politie hield dinsdag tussen 07.30 en 09.00 uur een bromfietscontrole op de Bredaseweg, daarbij schreef de politie tien bekeuringen uit.

De controlepost stond op de Bredaseweg nabij de rotonde met de Oude Bredasebaan en de Warandelaan. Er zijn 26 snor- en bromfietsen gecontroleerd waarbij vijf keer een bekeuring is gegeven voor te hard rijden. Eén van deze bestuurders kreeg een zogeheten WOK-melding. Dit betekent dat de bromfiets eerst door RDW gekeurd moet worden. Een bestuurder reed zonder rijbewijs. Er is een bekeuring uitgeschreven voor rijden op een bromfiets tijdens een WOK-signalering. Een andere bestuurder reed op een bromfiets zonder claxon. Daarnaast zijn vijf personenauto’s gecontroleerd waarvan twee bestuurders te hard reden. De hoogstgemeten snelheid lag op 68 km per uur.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.