Twee automobilisten betrapt op rijden onder invloed in Oosterhout

Twee automobilisten betrapt op rijden onder invloed in Oosterhout

In Oosterhout zijn dit weekend twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed.

Zaterdagavond zagen agenten tegen middernacht op de Slotlaan een auto slingerend rijden. Ze gaven de bestuurster een stopteken waaraan werd voldaan. De 48-jarige Oosterhoutse blies 825 ugl, bijna vier keer het toegestane maximum van 220 ugl. Haar rijbewijs werd ingevorderd. De nacht van vrijdag op zaterdag werd omstreeks 04.40 uur op de Oostpolderweg een 26-jarige man uit Lith eveneens betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies 350 ugl. Tegen beide automobilisten wordt proces-verbaal opgemaakt.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.