VV Oosterhout verliest zijn laatste competitiewedstrijd

VV Oosterhout verliest zijn laatste competitiewedstrijd!
VV Oosterhout en zustervereniging SCO samen met Waspik de nacompetitie in!

De competitie van 2016/2017 duurde voor VV Oosterhout 3 wedstrijden te lang, ze werden alle drie met 2-0 verloren. Gelukkig had VV Oosterhout wel de tweede periodetitel binnengehaald en mogen zij op 21 mei aantreden in de eerste ronde van de nacompetitie.
De wedstrijd van vandaag tegen Hilvaria werd, voor VV Oosterhout, gespeeld om des keizers baard. Hilvaria had nog een theoretische kans op de derde periodetitel.
Spanning op andere velden: op de andere velden was het spannender SCO verzekerde zich van de derde periodetitel, Right’oh degradeert, samen met NOAD, rechtstreeks ondanks een monsterscore van 10-0. Veerse Boys en RWB mogen in wedstrijden om promotie/degradatie met vierde klassers uitmaken of ze in de derde klasse blijven of niet. Beek Vooruit tenslotte wist, met het gelijke spel van TSC bij ZIGO, te winnen van Groen Wit en zo het kampioenschap binnen te halen.
De druiven zijn zuur: voor TSC zijn de druiven zuur tijdens de wedstrijd van VV Oosterhout tegen ZIGO misdroegen een aantal spelers zich door bij het 2de doelpunt van ZIGO over de omheining te springen en kinderachtig het veld op te lopen. Na de terecht gewonnen wedstrijd tegen VV Oosterhout gedroegen spelers en supporters op ‘de Contreie’ zich alsof ze al kampioen waren. Nu 2 weken later spelen ze net als VV Oosterhout destijds gelijk tegen ZIGO en staan ze, onterecht zullen ze wel roepen, met lege handen en wie weet volgend jaar weer tegenover elkaar. Tijd voor lessen bescheidenheid, respect voor tegenstanders en zeker de huid niet verkopen voor de beer geschoten is, zou je denken!
Hilvaria: de wedstrijd van vandaag was voor de ploeg uit Hilvarenbeek op een ziedend schot in de 23ste minuut na van Kazim Aydin kwam VV Oosterhout niet tot kansen in deze wedstrijd. Hilvaria combineerde er lustig op los en vooral Joerie van Rijswijk was met zijn snelheid een kwelgeest voor de Oosterhoutse defensie. Hij was het ook die Hilvaria in de 35ste minuut op een 0-1 voorsprong bracht. In de 40ste minuut zag de verder goed leidende scheidsrechter Bruggeman uit Oostkapelle een handsbal Joost van Doormaal over het hoofd. Joost benutte dit buitenkansje en scoorde de 0-2 Arno Schreuder, die verder een uitstekende partij keepte op zijn 41ste, kansloos latend.
De tweede helft: deze had schriftelijk afgedaan kunnen worden toeschouwers waren meer bezig met wat er op andere velden gebeurde en VV Oosterhout wilde verder ongeschonden uit de strijd komen. Dit laatste lukte nu alles weer op de rails en met jongens die verder gaan met VV Oosterhout de nacompetitie in. Zondag 21 mei de eerste nacompetitie wedstrijd op ‘de Contreie’.
Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.