In ORTS Oosterhout Vandaag op zaterdag kwamen Riet van Vliet en Roel Verkaaik be…

[ad_1]
In ORTS Oosterhout Vandaag op zaterdag kwamen Riet van Vliet en Roel Verkaaik bespraken de activiteiten van de Zomerschool. Corne van Loon en Marieke Kuijpers van de Jaarmarkt Den Hout vertelden enthousiast over alle activiteiten op Hemelvaartsdag met voor de 20e keer het Dauwrennen. Schrijver Eus Roovers sprak over het eerste doelpunt van Kuijt tijdens Feyenoord Heracles en het kampioenschap. Zangeres Wendy de Laat presenteerde haar nieuwe single ‘Maak veel mooie dagen’

De raadsvergadering werd nabeschouwd door Peter Bogerd GBV, Peter de Laat Gemeentebelangen en Jelle Alkema CDA.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.