Watermarkt Leuk voor iedereen!!! Zondag 21 mei Watermarkt met info-markt, riool…

[ad_1]
Watermarkt

Leuk voor iedereen!!! Zondag 21 mei Watermarkt met info-markt, rioolwandeling en veel (water)spellen voor kids! Op de info-markt krijg je info en van te alles te zien over water; hoe vang je regenwater op, hoe werkt een infiltratiesysteem, wat doet de gemeente en meer.

Voor de rioolwandeling ga je echt het riool in! Zo zie je hoe deze er van binnen uit ziet en hoe het werkt. Voor kinderen is er ook veel te doen! Kruip in een doorzichtige bal over het water, spuit met een echte brandweerslang, speel het virtuele spel, leef je uit op het luchtkussen en maak kans op leuke prijzen bij het Rad van Fortuin! Entree en deelname activiteiten gratis!

Ook staan er een frietwagen en ijscokar waar je wat eten/drinken kan kopen! De Watermarkt is bij de gemeentewerf (Kanaalstraat 1) van 10.00-16.00 uur.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.