VV Oosterhout verliest nacompetitiewedstrijd op ‘De Contreie’! Nog geen man over…

[ad_1]
VV Oosterhout verliest nacompetitiewedstrijd op ‘De Contreie’!
Nog geen man overboord zondag twee keer scoren!

Zondag jongstleden de eerste wedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse uit het tweeluik tegen Hoeven uit de gelijknamige plaats.
De spelers hadden een week extra rust gehad omdat de competitie in 3B een week eerder uitgespeeld was. Voor Jorco de Kok en zijn mannen de gelegenheid te werken aan het herstel van de selectie die door blessures en schorsingen de laatste wedstrijden geplaagd werd.
In de wedstrijd tegen Hoeven was hier zeker in het begin nog weinig van te zien VV Oosterhout had het de eerste 10 minuten moeilijk en kon zich maar net staande houden.
Fel begin: De Hoevenaren kwamen fel uit de startblokken en VV Oosterhout moest alle zeilen bijzetten om niet tegen een vroege achterstand aan te kijken. Het uitstekende arbitrale trio onder leiding van de heer Cairo floot echter een onberispelijke partij en kwam geen moment in de problemen. Ze lieten mannelijk voetbal toe en geen van de ploegen ging over de schreef.
In de 18e minuut een vrije trap voor Hoeven rechts van Mitchell van Gool, de pegel ging gelukkig voor VV Oosterhout links naast het doel. Nauwelijks een minuut later een kans voor Mathieu Kops uit een hoekschop hij zag echter de bal rechts aan de verkeerde kant van de paal verdwijnen.
Hard werken: In het verloop van de eerste helft een hardwerkend Hoeven en een VV Oosterhout dat langzaam beter in zijn spel kwam met name Ryan Snoeren werd dreigender zonder een echte kans te creëren. Stijn Biemans kreeg op een voorzetten van Matthew Coenraadts een mogelijkheid. Tarik Maamar vond bij zijn schot de keeper van Hoeven Bart de Bont op zijn weg.
Gelijkopgaande strijd: De tweede helft was een meer gelijkopgaande strijd geworden beide teams gingen voor een doelpunt. In de 60ste minuut de grootste kans van deze middag Tarik Maamar speelde Giovanni Berkhof in en deze legde panklaar voor Ryan Snoeren zijn schot werd echter door Bart de Bont over het doel gewerkt.
Waarschuwingen: Na een paar waarschuwingsschoten was het in de 69ste minuut raak voor Hoeven uit een scrimmage voor het doel scoorde Hoeven de 0-1. In het verloop van de wedstrijd moest Mitchell van Gool in de 88ste minuut nog een keer handelend optreden om verdere averij te voorkomen. De 90 minuten overziende was Hoeven de terechte overwinnaar. Aan VV Oosterhout de opdracht dit volgende week in Hoeven op sportpark Achter ’t Hof recht te zetten
Adres VV Hoeven ’t Groot Stuk 1-3, 4741 TX Hoeven. Aanvang wedstrijd 14.30 uur
Foto´s van de wedstrijd vind je hier https://www.vvoosterhout.nl/840/vv-oosterhout—hoeven/?type=1&from=0

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.