Raadsvoorstel verruiming sluitingstijden horeca Bij de behandeling van de gewij…

[ad_1]
Raadsvoorstel verruiming sluitingstijden horeca

Bij de behandeling van de gewijzigde Algemene plaatselijke verordening (APV) in januari 2017 heeft de raad gevraagd om een nieuw voorstel m.b.t. de horecasluitingstijden, waarbij de resultaten van de pilot ‘nachthoreca’ worden meegenomen en verbindend bestuur is toegepast. De pilot nachthoreca is inmiddels geëvalueerd en er is onderzoek gedaan naar de behoeften van inwoners en horeca naar verruiming van de horecasluitingstijden in het weekend. Daaruit blijkt dat er een grote behoefte is aan verruiming. Het college stelt de raad daarom voor in de hele gemeente Oosterhout de sluitingstijden te verruimen tot 4.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag en de nacht van zaterdag op zondag.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.