Buurt- en dorpsenquête van start

Buurt- en dorpsenquête van start

9.000 inwoners ontvangen uitnodiging

In de tweede week van juni ontvangen 9.000 inwoners een uitnodiging in de bus om mee te doen aan de Oosterhoutse Buurt- en dorpsenquête 2017. De inwoners van achttien jaar en ouder worden via een a-selecte steekproef uit het gemeentelijke bevolkingsbestand gekozen, waarbij rekening is gehouden met een representatieve spreiding over de Oosterhoutse woonbuurten en dorpen.

Via de Buurt- en dorpsenquête meet de gemeente wat de inwoners vinden van de leefbaarheid en veiligheid in de Oosterhoutse wijken, buurten en dorpen. Ook komen onderwerpen als wonen en verhuizen, winkelen en gezondheid, bewegen en sport aan bod. Om een goed beeld per wijk, buurt en kerkdorp te krijgen is het van belang dat zo veel mogelijk uitgenodigde inwoners meedoen aan de enquête, bij voorkeur door de vragenlijst op internet in te vullen. Onder de deelnemers worden drie VVV–cadeaubonnen ter waarde van 75 euro verloot. Hiervoor dient men wel uiterlijk 18 juni 2017 de enquête te hebben ingevuld.

De resultaten van het onderzoek zijn eind dit jaar beschikbaar. De rapportages zijn dan te bekijken op www.oosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.