Wethouder Marian Witte reikt OV-wijzer uit

Wethouder Marian Witte reikt OV-wijzer uit

Wethouder Marian Witte reikt de OV-wijzer uit aan twee Oosterhoutse dames, Syl Janssen en Mia Oomen. De OV-wijzer. De OV wijzer is een brochure die speciaal ontwikkeld is voor senioren die regelmatig reizen met de Deeltaxi, maar voor wie reizen met de (buurt)bus mogelijk ook een goed en goedkoop alternatief is. De OV wijzer biedt algemene informatie over reizen met het openbaar vervoer (OV) zoals het gebruik van de OV-chipkaart, het opzoeken van reisinformatie en de tarieven. Daarnaast staat er een aantal kaarten in met de busroutes van en naar de drie locaties van het Amphia ziekenhuis.

Beide dames maken van de gelegenheid gebruik om de wethouder in gesprek te gaan over het gebruik van de deeltaxi, het aantal bushaltes, de buurtbus en de mogelijkheid om het openbaar vervoer uit te gaan proberen. “Tuurlijk gaan we met het gratis kaartje het OV uitproberen,” aldus Mia Oomen. “Misschien naar Den Bosch voor een Bossche Bol,” vult Syl Janssen haar aan. “We gaan dat nummer bellen dat in de informatie zit, zodat we zelf onze route niet hoeven uit te dokteren. Erg prettig allemaal!”, vertelt Syl. Ook zijn beide dames gecharmeerd van de aanwezigheid van seniorenplekken in de bus, waardoor het in- en uitstappen makkelijker gaat.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.