Ga in gesprek met mensen met en zonder beperking in Oosterhout

Ga in gesprek met mensen met en zonder beperking in Oosterhout

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni vindt de landelijke Prokkelweek weer plaats. In het hele land worden prikkelende ontmoetingen georganiseerd tussen mensen met en mensen zonder beperking, ook in Oosterhout. Hier organiseren MEE Brabant Noord, Onderling Sterk Midden-Brabant e.o. en Zorgbelang Brabant-Zeeland gesprekken met het spel ‘Doe je mee’, op donderdag 15 juni.

Ook in Oosterhout vinden er prikkelende ontmoetingen plaats tussen mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Dat gebeurt door met elkaar in gesprek te laten gaan, over hoe je mee kunt doen in de samenleving. Door het interactieve spel ‘Doe je mee’ te spelen, gaan de aanwezigen in gesprek met elkaar.

Doe je ook mee?
Wil je ook meedoen? Dan ben je van harte welkom bij MEE Brabant Noord, op donderdag 15 juni van 19.00 tot 21.00. Het adres is Dillehof 71 in Oosterhout. Aanmelden kan via het Servicebureau van MEE Brabant Noord, servicebureau@meebn.nl of via T 0416 67 55 00.
Meedoen is gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.