GHB-producent aangehouden in Oosterhout Via meldingen uit de wijk kwam de polit…

[ad_1]
GHB-producent aangehouden in Oosterhout

Via meldingen uit de wijk kwam de politie dinsdagmorgen 13 juni een GHB-producent op het spoor aan de Noorderbeemd. De 41-jarige bewoner is aangehouden.

Op een adres aan de Noorderbeemd zou de bewoner volgens verschillende meldingen drugs produceren. Deze ochtend stelde de politie een onderzoek in en trof in de schuur verpakkingen met grondstoffen en een handelshoeveelheid harddrugs aan. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) doet onderzoek naar de aangetroffen stoffen. De verdachte zit vast voor verhoor.

GHB
GHB is de afkorting voor Gamma-Hydroxy-Butyraat en valt onder softdrugs in de Nederlandse Opiumwet. Oorspronkelijk is het een narcosemiddel. Eind jaren ’90 werd GHB bekend als partydrug en als rape-drug. Het wordt voornamelijk in vloeibare vorm aangetroffen.
[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.