Man schiet vrouw door arm met kruisboog in Oosterhout Op de Kromsteven is giste…

[ad_1]
Man schiet vrouw door arm met kruisboog in Oosterhout

Op de Kromsteven is gisteren een vrouw mishandeld. Een man schoot haar met een pijl van een kruisboog door haar arm. Hij werd later in het zwembad De Warande aangehouden.

Ambulance
De man was samen met zijn zoon op bezoek op de Kromsteven. Daar zat het slachtoffer op een bank in de tuin. De man pakte een (speelgoed)kruisboog van zijn zoontje. In zijn verklaring vertelde de man dat hij de boog spande die daarna per ongeluk afging. hij schoot haar door haar arm. De vrouw raakte hierbij gelukkig slechts lichtgewond en werd behandeld bij de huisartsenpost. Voor haar is slachtofferhulp ingeschakeld.

Zwembad
De verdachte verliet de Kromsteven na het incident en ging met zijn zoontje naar zwembad De Warande. Daar werd hij door agenten aangehouden voor zware mishandeling. De man had harddrugs bij zich wat in beslag is genomen. Tijdens een eerste verklaring betuigde de verdachte spijt, het was zeker niet de bedoeling haar raak te schieten. Zijn zoontje is opgevangen toen hij naar het cellencomplex werd gebracht.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.