Kaais Zomercarnaval gaat niet door! Graag hadden wij van Stg de Gangmaokers ee…

[ad_1]
Kaais Zomercarnaval gaat niet door!

Graag hadden wij van Stg de Gangmaokers een ander bericht in de media willen verspreiden ten aanzien van de 7e editie van het Kaais Zomercarnaval 2017 op 3 september aanstaande. Maar helaas: wij moeten u aankondigen dat het ons dit jaar niet is gelukt om het Kaais Zomercarnaval dat ons kwalitatief voor ogen staat, voor u te presenteren in de binnenstad van Oosterhout.
Wij van Stg De Gangmaokers streven er naar om het Kaais Zomercarnaval als een volwaardig en hoogstaand evenement neer te zetten, met alle pracht en praal die u van ons gewend bent. Dat betekent dus in ieder geval met minimaal de Parade en daarnaast een feestje dat stààt. Wij zijn van mening dat het hoogtepunt van het Kaais Zomercarnaval in de kern bestaat uit de Parade. Dit is de meest exotische, swingende en passievolle stoet met al haar prachtige danseressen en zinderende percussiebands, vooraf gegaand door de oogstrelende Queen.

De afgelopen 6 edities hebben wij voor de stad Oosterhout een prachtig Tropisch evenement van hoog niveau kunnen organiseren, waar heel veel mensen, bezoekers en vrijwilligers en deelnemers, met heel veel plezier op konden terugkijken. Dit natuurlijk mede dankzij de vele sponsoren, de vele vrijwilligers en alle enthousiaste deelnemers aan de Parade. Wij beraden ons er nu op om een waardig en tot in de kern Kaais Zomercarnaval als tweejaarlijks evenement neer te kunnen zetten.

Dit jaar blijkt wederom helaas dat het voor de vele sponsoren, die het Zomercarnaval de voorgaande jaren een warm hart hebben toegedragen, onmogelijk is om het Kaais Zomercarnaval voor de komende editie weer deels dan wel volledig te steunen. Ook nieuwe sponsoren hebben zich moeten beperken en Gemeentelijke subsidie valt fors lager uit dan vorig jaar. Daarnaast zijn er voor dit jaar ook minder vrijwilligers, die wel hard nodig zijn!
Alle mogelijke opties zijn uit de kast gehaald, we hebben een enthousiaste sponsorcommissie opgezet en we hebben er alles aan gedaan, alles wat mogelijk is, we zijn weken, eigenlijk maanden al bezig geweest om een zo positief mogelijk resultaat neer te kunnen zetten, maar helaas…..het heeft niet mogen baten.

De sponsoren en de gemeente Oosterhout, die voor de 7e editie een toezegging hadden gedaan, willen wij ontzettend graag bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons als organisatie en in het Zomercarnaval hebben gesteld. Natuurlijk gaat onze grote dank ook uit naar alle vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet en de vele deelnemende groepen die zich hadden aangemeld voor de Parade, de toeleveringsbedrijven en onze horeca partners.
Diverse sponsoren hebben wij inmiddels weer benaderd en zij hebben gelukkig hun toezegging voor het Zomercarnaval in 2018 bevestigd. Dat betekent dat er nu al een goed begin is gemaakt om voor volgend jaar het Kaais Zomercarnaval weer te kunnen organiseren en op grootse wijze neer te kunnen zetten, zoals wij het in de kern voor ogen hebben.

Wij hopen dat u de volgende editie van het Kaais Zomercarnaval op 2 september 2018 weer van de partij zult zijn, houd u aub onze website in de gaten, volg ons via Social Media, voor de laatste updates!
Mocht u willen reageren, dan kan dat natuurlijk altijd via: info@kaaiszomercarnaval.nl
Wilt u ook Vrijwilliger zijn bij het Zomercarnaval 2018? Meld u zich dan nu al aan, u bent hard nodig!!
En voor alle nadere info: zie www.kaaiszomercarnaval.nl[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.