Pruvement 2017: Weer groter en lekkerder! Zondag 2 juli Markt & Klappeijstraat …

[ad_1]
Pruvement 2017: Weer groter en lekkerder!

Zondag 2 juli Markt & Klappeijstraat Oosterhout
Pruvement nummer 27 staat alweer gepland.
Dit culinaire feest is al sinds jaar en dag het moment om de Oosterhoutse horeca te leren kennen.
Tal van restaurants presenteren op de Markt hun kunsten en zullen het publiek trakteren op ware smaaksensaties. Zo zullen in de pagodetenten Restaurant De Schout, Eeterij de Verbeelding, Chefz Proeflokaal, La Forchetta, De Beren Oosterhout, Restaurant By Pascal, Mad Hat, Rabobank ism Vermeulen catering en Brasserie MIX acte de présence geven. Aangevuld met Bakkerij De Jong en Brasserie ’t Uilenbosch (Oosterhoutse Golf Club) een mooie verzameling bedrijven die u culinair doen verrassen.
Na het doorslaand succes van vorig jaar is weer gekozen voor de toevoeging van foodtrucks. Tussen de pagodetenten staan deze opgesteld om de bezoeker kennis te laten maken met deze gedreven ondernemers. Zo zijn er onder andere bedrijven uit Breda en Dongen met mooie producten. Zo verwelkomen we Mr. Tosti met een uitgebreide tosti kaart, Hupsaté de saté sensatie uit de streek, Dokter Worst met de lekkerste worsten, Steak me home tonight, El Hambre met authentieke BBQ gerechten en Burri Truck met originele Burritos. De Lastige Broertjes van de gelijknamige brouwerij laten hun bieren proeven en Bombast knipoogt ook nog tijdens het Pruvement.
In de Klappeijstraat zullen alle cafe’s en restaurants de bezoeker verwennen met heerlijke ambachtelijke hapjes en gerechtjes uiteraard muzikaal omlijst met de gezelligste muziek.
Het belooft een waar culinair spektakel te worden met ook weer een leuke en gezellige muzikale omlijsting rondtrekkende troubadours.
Met gratis entree bent u zondag 2 juli dus vanaf 13:00 uur te vinden op en bij het 27e Pruvement.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.