Zanger Frank Verkooyen van podium gehaald tijdens optreden op Oosterhout Live: ‘…

[ad_1]
Zanger Frank Verkooyen van podium gehaald tijdens optreden op Oosterhout Live: ‘Mocht geen Hazes zingen’ van André Hazes Jr.

Het stoom komt uit de oren bij zanger Frank Verkooyen. De Bredase zanger trad zaterdagavond op bij Oosterhout Live in het Lukwelpark toen hij ineens moest stoppen met zingen. “Ik werd van het podium gehaald, omdat ik een Hazes-medley zong”, schrijft hij op zijn Facebook pagina. André Hazes junior was ook één van de artiesten op Oosterhout Live en die zou hebben geëist dat Frank stopte met het zingen van de liedjes van Hazes senior.

“Ik zong al Hazes toen hij nog in zijn broek scheet”, schrijft de woedende zanger. Hij snapt niet waarom hij de nummers van de overleden volkszanger niet mocht zingen van zijn zoon. Én waarom de organisatie vervolgens besloot om hem na 25 minuten optreden van het podium te halen.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.