Oosterhout Live was weer een groot feest !! Zaterdag was het weer een groot mee…

[ad_1]
Oosterhout Live was weer een groot feest !!

Zaterdag was het weer een groot meezingfeest tijdens het Oosterhoutse festival Oosterhout Live. Tal van plaatselijke artiesten beten de spits af in het Oosterhouts uurtje. Daarna was het de beurt aan de landelijk bekende artiesten. De ruim 4000 bezoekers genoten zichtbaar van alle oiptredens kortom het was weer een feestje, zoals we dat bij Oosterhout Live mogen verwachten. Bianca Dijck van Flits & Klik maakte voor Oosterhout vandaag de volgende prachtige fotoreportage.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.