16 juli Familie Fietsdag! Fiets je ook mee? Op zondag 16 juli 2017 is het weer …

[ad_1]
16 juli Familie Fietsdag! Fiets je ook mee?

Op zondag 16 juli 2017 is het weer Familie Fietsdag! U kunt dan samen met vrienden, familie of alleen een mooie fietsroute rijden van 20 km of 40 km. door het buitengebied van Oosterhout. Als u wilt, kunt u ook meedoen aan de puzzeltocht onderweg. De starttijd is tussen 10.00 – 13.00 uur vanaf de startlocatie bij het terrein van honkbalvereniging Twins aan de Kasteeldreef. Deelname kost € 5,- per persoon, kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis. U ontvangt een routekaart, iets lekkers, toegang tot de themalocatie onderweg en als u de antwoordkaart op het einde dag van de dag inlevert, maakt u kans op de dagprijs. U steunt met uw deelname het goede doel van dit jaar, het Milieu Educatief Centrum Kinderboerderij, het MEK in Oosterhout. Inschrijven en betalen kan op de dag zelf bij het vertrekpunt (zowel contant of met pinpas) maar ook vooraf bij het VVV. Deze fietstocht wordt georganiseerd door de stichting Oosterhoutse Fietsdagen met behulp van onder andere de gemeente Oosterhout. Wandelaars en steppers zijn uiteraard ook welkom. De route is niet geschikt voor skaters en skeelers.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.