Vrachtwagenchauffeur bedreigd en mishandeld Twee mannen hebben een Belgische vr…

[ad_1]
Vrachtwagenchauffeur bedreigd en mishandeld

Twee mannen hebben een Belgische vrachtwagenchauffeur bedreigd en getracht te beroven. De chauffeur is in een ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart.

Agenten kregen rond 11.00 uur een melding van de mishandeling en poging beroving van een chauffeur op de parkeerplaats Kalix Berna langs de A27. De chauffeur vertelde dat twee mannen hem onder bedreiging van een wapen wilde beroven. De mannen sloegen en trapten hem. Hij liep hierbij letsel op en is naar een ziekenhuis overgebracht voor behandeling. De daders zijn er vandoor gegaan.

Signalement
De politie doet onderzoek naar het incident en zoekt getuigen. Volgens het slachtoffer gaat het om een man met donker haar dat was opgestoken in een staart en een blonde man. Heeft u rond het tijdstip van de mishandeling iets verdachts gezien op of nabij de parkeerplaats Kalix Berna? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.