AANHOUDING DRUGSDEALERS Politiemensen van het team Dongemond hielden in de nach…

[ad_1]
AANHOUDING DRUGSDEALERS

Politiemensen van het team Dongemond hielden in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli enkele mensen aan voor het dealen in harddrugs.

De politiemensen waren onherkenbaar op pad om drugscriminaliteit in het teamgebied aan te pakken. In Oosterhout werd daarbij een man waargenomen die met zijn voertuig door Oosterhout reed en daarbij vreemd rijgedrag vertoonde. Hij reed met zijn voertuig vervolgens naar het centrum van Raamsdonksveer en verliet het voertuig. De politiemensen namen daarna waar dat hij contact had met een andere man die drugs bij hem afnam.

De politie sloeg toe en hield vervolgens ook een derde persoon aan. Er werden gebruikershoeveelheden cocaïne aangetroffen. Na de aanhouding werd er ook een doorzoeking gehouden in de woningen van verdachten waarbij nog meer drugs en drugshandel gerelateerde voorwerpen werden aangetroffen en in beslag genomen.

Uit onderzoek bleek dat sommige van de verdachten al eerder in beeld waren geweest voor het dealen in harddrugs in ons teamgebied. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en maakt proces-verbaal op, verdachten zijn inmiddels zondag in vrijheid gesteld. Ook nu weer blijkt dat misdaad niet loont.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.