Baronie oefende tegen TSC Afgelopen zondag speelde een selectie team van TSC t…

[ad_1]
Baronie oefende tegen TSC

Afgelopen zondag speelde een selectie team van TSC tegen het Bredase Baronie. Geen van beide elftallen waren herkenbaar . Zoveel nieuwelingen mochten laten zien wat ze in huis hadden. Op deze haast tropische namiddag waar zelfs de aangewezen scheidsrechter het maar liet af weten. Vandaar dat de wedstrijd al begon met zo’n 3 kwartier vertraging eer er een nieuwe scheids. gevonden was. Juist dat is funest voor een speler die staat te trappelen om zijn kunstjes te vertonen. Bij TSC stond voor de rust Yannick Millenaar en na de thee Liam van Roon onder de lat. Opvallende spelers nieuw bij TSC na een paar jaar van afwezigheid, o.a. Joey Huisveld, Jordy Lossez om er een paar te noemen. Maar ook Stefan Kops maakte weer zijn opwachting. Verder grote talenten die doorkomen uit de jeugd, o.a. Joury den Boogert en Koen van Gils en zo kan ik maar door gaan. De ervaren Samuel van den Haspel, en Devan van Dam , aangevuld met jongens als Bas Blokdijk , Marnix van der Velden, Berry de Ram , Sofyan Asrih maken dat er een leuke mix van spelers staat. De technische staf van TSC geeft ze allen de kans , laat maar zien wat je kan . Trainer Ad van Seeters samen met Frank Jongbloets en Ton van Rijen kennen gelukkig al wel de meeste spelers maar telkens opnieuw blijkt weer dat er altijd weer nieuwe talenten zich aanbieden. De selectie voor TSC 1 en 2 is bijzonder groot en dat maakt het er voor de trainers zeker niet gemakkelijker op. Want gaande weg krijg je ook teleurgestelde spelers die er in eerste instantie nog niet bij zitten. Maar het is en blijft vooral een zaak om er zelf als speler de schouders onder te zetten, 100% inzet en meer bij wedstrijden en trainingen is het minste wat je kan doen. Meestal komt het resultaat dan ook vanzelf. Opvallend detail vandaag was wel dat 2 oud TSC spelers zo goed als zeker straks in de basis komen te spelen bij Baronie. Eens temeer een bewijs dat er bij TSC altijd talenten komen en gaan. Sandro Ariza was een van de twee. En nadat hij na de rust in het veld was gekomen wist hij ook nog eens 2 keer te scoren tegen zijn oude club uit Oosterhout. Maar het is hem gegund na een jaar van zwaar blessureleed. Van hem gaan we komende competitie nog meer horen. Al met al een nuttige en onder abnormale temperatuur gespeelde 1e oefenpot waar spelers en trainers met een goed gevoel op terug konden kijken. HJ[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.