Voorruit rijdende auto vernield bestuurster hevig geschrokken Een vrouw heeft d…

[ad_1]
Voorruit rijdende auto vernield bestuurster hevig geschrokken

Een vrouw heeft de schrik van haar leven gekregen toen ze donderdagavond over de Bovensteweg rede. Ze hoorde een klap en haar voorruit barstte. Thuis belde ze de politie.

Op donderdag 31 augustus 2017 om 22.50 uur reed een vrouw in haar auto op de Bovensteweg. Plotseling zag ze dat iemand langs de kant van de weg iets gooide. Ze hoorde een klap en zag dat haar voorruit barstte. Ze schrok en reed door naar huis. Daar belde ze de politie die een onderzoek in stelde. Langs de Bovenste weg stond een auto geparkeerd met daarin een man en een vrouw. De man gaf direct toe dat hij in een woede uitbarsting een flesje naar een auto had gegooid. Toen de verdachte, 28 jaar uit Hank, daarop aangehouden werd verzette hij zich. Dat mocht niet baten want hij moest gewoon mee naar het bureau. Hij zal de schade moeten vergoeden. Er wordt een proces-verbaal ter zake van vernieling opgemaakt worden.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.