Open dag met lunch in De Buurtkamer Kom erbij op woensdag 27 september! In h…

[ad_1]
Open dag met lunch in De Buurtkamer

Kom erbij op woensdag 27 september!

In het kader van de Week tegen de Eenzaamheid organiseert De Buurtkamer een open dag.
Op woensdag 27 september van 10:00 – 16:00 uur is iedereen welkom om De Buurtkamer in activiteitencentrum de Slotjes te bezoeken. Tevens is het mogelijk om voor €1,- deel te nemen aan de gezamenlijke lunch.

De Buurtkamer
Iedereen die met anderen een fijne dag wil realiseren is welkom in De Buurtkamer. In de gezellig ingerichte ruimte heerst gezelligheid. De deelnemers drinken samen koffie en lunchen. De aanwezige vrijwilligers en beroepskrachten overleggen met de deelnemers wat ze gaan doen.
Het uitgangspunt van De Buurtkamer is dat mensen zelf hun dag op een prettige manier invullen. Men werkt niet vanuit een georganiseerd aanbod, maar er wordt geïnventariseerd wat eenieder zou willen. Dit betekent dat er door een aantal deelnemers een spelletje wordt gedaan, terwijl anderen een wandelingetje maken, of gaan schilderen, muziek luisteren et cetera. Het is overigens niet verplicht iets te ondernemen. Gewoon op de bank zitten en genieten van de levendigheid is ook prima. Kortom niets is verplicht!

De Buurtkamer in activiteitencentrum de Slotjes is elke maandag en woensdag van 10.00-16.00 uur open. Op woensdag 27 september ben je van harte welkom op onze open dag. Aanmelden is niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met Aadje van Essen, telefoon 0162-748600 of 06 12478641, e-mail Aadje.van.Essen@surpluswelzijn.nl

Week tegen Eenzaamheid
Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

De Buurtkamer is een initiatief van Surplus Welzijn Oosterhout, Thebe, Prisma, gemeente Oosterhout en al onze deelnemers.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.