Gemeenteraad stemt in met voorstel ORTS staan. De gemeenteraad heeft dinsdagavon…

[ad_1]
Gemeenteraad stemt in met voorstel ORTS staan. De gemeenteraad heeft dinsdagavond ingestemd met het voorstel van wethouder Vissers om de ORTS met 35.000 euro te ondersteunen. Daarmee is het voortbestaan van de lokale omroep veilig gesteld. Alleen VVD, D66 en Groen Brabant stemden tegen

Ook werd een krediet van 325.000 euro beschikbaar gesteld vanuit de reserve sociaal domein voor de uitvoering van de twee jaar durende pilot Floralia in Beweging, een plan om in de tuin in Oosterheide een zinvolle dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het collegevoorstel van Wethouder Witte werd met algemene stemmen aangenomen.

Verder nam de raad afscheid van D66 gemeenteraadslid mevr Geeta Nanda Mangon en werd Dhr Mark van Barschot geinstalleerd[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.