Een comeback op je tachtigste! “Zanger Cor Koning (1937) na 50 jaar weer de bü…

[ad_1]
Een comeback op je tachtigste!

“Zanger Cor Koning (1937) na 50 jaar weer de bühne op”

Op je tachtigste een comeback maken.. De Oosterhoutse zanger Cor Koning die samen met zijn broer Jack in de 60 en 70-er jaren als ‘Duo de Koning’ in Nederland en Belgie wereld beroemd waren met hits als “Zij draagt een ring” springt na 50 jaar voor een speciale gelegenheid weer de bühne op.

Nick en Simon van de jaren zestig
De Oosterhouter was met ‘Duo de Koning’ naar eigen zeggen de eerste ‘Volendammer’ (lees: Volendamse roots) op TV. Ook waren de heren te vinden in de Nederlandstalige Top 40, te gast in het TV programma “Voor de vuist weg” van Willem Duijs en “Op Losse Groeven” van Chiel Montagne. In Nederland en België zongen iedereen hun liedjes mee. In de Experience van FC Volendam heeft Duo de Koning zelfs een vermelding als de Nick en Simon van de jaren zestig.

Zondag 1 oktober in Café ’t Zonneke zal Cor Koning, dit keer niet met zijn broer als ‘Duo de Koning’ maar met zijn zoon Jan en kleinzoon Matthijs Koning nog voor één keer de bühne op gaan. Na dit optreden zal Cor tevens het stokje officieel overdragen aan zijn kleinzoon Matthijs Koning die zijn nieuwe single ‘Hou Van Je Leven” presenteert.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.