SVSSS Udenhout klopt TSC 3-2 Na de eerste thuisnederlaag aan het begin van de c…

[ad_1]
SVSSS Udenhout klopt TSC 3-2

Na de eerste thuisnederlaag aan het begin van de competitie tegen Bavel 1-2 heeft TSC nu ook aan den lijve ondervonden dat je ook uit kan verliezen. In Udenhout bij de plaatselijke SVSSS werd op deze zeer druilige en regenachtige namiddag verloren van SVSSS met 3-2. Wie had dat van te voren verwacht. Udenhout een kleiner plaatsje in de buurt van Loon op Zand kun je haast niet vinden. SVSSS speelde volgens mij ook nooit hoger dan dit niveau. Nee , dan TSC , de oud hoofdklasser uit Oosterhout, een stad met bijna 60000 inwoners , een accommodatie waar we u tegen zeggen ,een club met 1100 leden . Vandaag zou TSC toch moeten kunnen winnen van deze vereniging. Maar dan komt er blijkbaar iets van onderschatting in die kopjes bij TSC en bij SVSSS juist het omgekeerde. Die stropen de mouwen op en willen er alles aan doen om van de gewezen hoofdklasser te winnen . Volgens mij hebben we de meest ervaren technische staf die we wensen, waar het aan ontbreekt is blijkbaar een psycholoog die de jongens voor de wedstrijd iets anders aan kan praten . Vol goede moed beginnen tegen een sterk verdedigend SVSSS . Echter na goed 15 minuten spelen kwam SVSSS er plots via de counter uit en keek TSC tegen een 1-0 achterstand aan. SVSSS trok zich weer terug en liet de eer aan TSC om aan te vallen. Gelukkig voor TSC was het pal voor rust Marnix van der Velden die de dik verdiende gelijkmaker kon scoren 1-1 via een van richting veranderde inzet. Mooi meegnomen zo pal voor rust en dik verdiend . Na de thee kwamen Jeroen Martens voor Stefan Kops en Robin van Beijnen voor Jules Wouters. Met nog zo’n 20 minuten te gaan was het echter opnieuw SVSSS dat op een voorsprong kwam 2-1 door liefst 3 persoonlijke fouten bij TSC . Niets aan de hand TSC had nog alle tijd om gelijk te maken . Maar in plaats van gelijk maken werd er verdedigend slecht werk geleverd en kon SVSSS zelfs de 3-1 scoren. Dat TSC in de allerlaatste minuten nog de 3-2 kon scoren door een prachtige goal van Samuel van de Haspel die in het veld was gekomen voor Wouter van Steijn deed er eigenlijk niet meer toe. TSC moest met lege handen af reizen naar Oosterhout. Het gehele collectief had gefaald zeker de meer ervaren spelers waar je meer van mag verwachten lieten het afweten vandaag . Zwaar teleur gesteld verliet trainer Ad van Seeters met zijn technische staf het veld , daar waar hij zo gehoopt had dat TSC haar 3e uitoverwinning op een rij zou kunnen boeken . TSC laat het blijkbaar nog teveel af weten , 4 wedstrijden gespeeld 2 x verloren en 2 x gewonnen. 6 punten op de ranglijst en nog een inhaalwedstrijd te gaan . Het is bij lange na niet wat wij vooraf hadden verwacht. Toch is er een lichtpuntje. Van de dik 25 wedstrijden zijn er pas 4 gespeeld. Waar praten we over. Het seizoen is nog lang en iedereen kan van iedereen winnen in 3 B . TSC moet dan zondag thuis tegen Baardwijk maar eens laten zien dat het afgelopen is met allerlei verhalen. Laten we nu eindelijk een de mouwen opstropen , strijd gaan leveren en laten zien dat we ooit de beste waren , dat kan nu nog steeds , alleen als we er met z’n allen voor gaan. Opstelling TSC , Yannick Millenaar, Stefan Kops, Devon van Dam, Jari van Helvoort, Joey huisveld, Jules Wouters, Joury den Boogert, Marnix van der Velden, Pascal Ippel, Wouter van Steijn, Calvin Clemens. HJ[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.