Drie verdachten en een gestolen auto De politie heeft maandagmiddag drie mannen…

[ad_1]
Drie verdachten en een gestolen auto

De politie heeft maandagmiddag drie mannen aangehouden omdat ze verdacht worden van heling of diefstal van een gestolen auto.

Op maandag 23 oktober 2017 om 12.00 uur zagen politieagenten drie auto’s geparkeerd staan aan de Ketenbaan. In de omgeving liepen drie mannen. De agenten vertrouwden het niet en stelden heimelijk een onderzoek in. Bij controle in de politiesystemen bleek dat een van de auto’s afgelopen weekend gestolen was bij een inbraak in Tilburg. De agenten besloten te wachten totdat duidelijk was wie in de auto reed. Korte tijd later kwam drie auto’s aanrijden met achter het stuur de drie mannen die eerder bij de gestolen auto gezien was. De agenten blokkeerden de weg en de auto’s stopten. Maar kort daarop probeerde de bestuurder van de gestolen auto weg te komen via de berm. Hij kwam niet ver want even verderop werd hij aangehouden nadat hij de auto had verlaten en het bos in was gevlucht. Een heli en hondengeleiders hebben nog geassisteerd bij de zoekactie. De drie mannen, 18, 19 en 27 jaar uit Tilburg zijn aangehouden voor heling van de gestolen auto. De recherche gaat onderzoeken of ze ook de inbraak hebben gepleegd.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.