Geen plaats meer op VVD lijst voor Jan de Ridder na 24 jaar raadslidmaatschap D…

[ad_1]
Geen plaats meer op VVD lijst voor Jan de Ridder na 24 jaar raadslidmaatschap

De leden van de VVD hebben 12 oktober jl. de groslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Deze lijst met 28 mogelijke kandidaat raadsleden vormt een mooie groep Oosterhouters en toont veel nieuwe frisse gezichten. Op de ledenvergadering van 16 november a.s. wordt de uiteindelijke volgorde van de kandidaten bepaald.
Helaas betekent het opstellen van een nieuwe lijst soms ook dat er afscheid moet worden genomen van mensen. In dit geval van Axel Heesakker en Jan de Ridder.
Axel heeft na zijn raadsperiode moeten vaststellen dat zijn drukke agenda te weinig tijd biedt om het raadslidmaatschap de juiste invulling te geven.

Jan de Ridder had juist graag nog een periode door willen gaan. Om ruimte te bieden aan nieuwe mensen met nieuwe inzichten heeft de VVD echter besloten om Jan de Ridder niet op te nemen op de groslijst. Jan de Ridder ‘’Ik vind het erg jammer dat ik geen plaats meer heb op deze lijst. Ik had graag nog een periode mijn inzet geleverd’’. Jan de Ridder is momenteel bezig met zijn 6e periode als raadslid en zit daarmee al 24 jaar namens de VVD in de gemeenteraad.[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.